Foral Design OyForal Design Oy on jo kymmenen vuoden ajan tuottanut laadukkaita hostingpalveluita useille sadoille suomalaisille yritys- ja yhteisöasiakkailleen. Asiakkainamme on erityisesti yksityissektorilta pk-yritykset ja julkissektorilta kunnat, seurakunnat, järjestöt, yhdistykset, hankkeet, projektit sekä koulutusorganisaatiot.

Suuren voimaa, pienen joustavuutta

Toimiva kokonaisuutemme on syntynyt yhdistämällä suuren pohjoismaisen teleoperaattorin väkevä voima ja varmuus pienen, asiakkaitaan lähellä olevan ja tuotteensa tuntevan yrityksen joustavuuteen. Foral on mm. valittu vuoden yrittäjäksi 2005 kotikaupungissamme Järvenpäässä.

Vaikka olemmekin teknologiayritys, olemme saavuttaneet menestyksemme sitoutumalla asiakkaidemme tarpeisiin. Kehittämämme tuotteet ja palvelut ovat syntyneet lujasti töitä tekevän henkilöstömme asiantuntemuksen ja jatkuvan kouluttautumisen ansiosta, mutta emme koskaan ole unohtaneet aidon ja mutkattoman asiakaspalvelun merkitystä. Lupaamme, että henkilökohtainen palvelu on ykköstuotteemme myös jatkossakin.

Missio

Foralin missio on tarjota markkinoiden johtavia webhosting,- ja managed hosting- palveluita yhdistettynä ainutlaatuiseen asiakaspalveluun. Tehtävämme on tarjota yrityksille ja yhteisöille luotettava infrastruktuuri, joka tukee asiakkaamme omia liiketoimintatavoitteita. Avoin, rehellinen kommunikointi ja tuotteiden kilpailukykyinen hinnoittelu ovat toimintamme kulmakiviä.


Organisaatio

Foral Design Oy on viiden osakkaan muodostama asiantuntijayritys. Yrityksen toimivalla johdolla on takanaan yli 40 vuoden yrittäjäkokemus. Foral Design Oy tuottaa voittoa ja jatkaa kasvuaan korkeiden odotustemme mukaisesti.


Innovatiivinen teknologioiden hyödyntäminen

Asialleen omistautunut tuotekehityksemme testaa jatkuvasti markkinoiden uusimmat tuotteet ja työkalut, jalostaen parhaista asiakkaidemme liiketoimintaa hyödyntäviä palvelutuotteita. Nojaudumme kaikessa toiminnassamme parhaisiin laitetoimittajiin, ohjelmistotuotteisiin ja operaattoreihin. Tuotamme palvelut yleisesti hyväksyttyjen standardien mukaisesti käytettävyyteen, turvallisuuteen ja luotettavuuteen perehtyen.


 • Web- hotellipalvelu Safiiri
  9,90 € / kk / alk.
  Suosittu web-hotellipalvelu Safiiri on yrityksille ja yhteisöille kehittämämme helppokäyttöinen kotisivu- ja email- palvelukokonaisuus, joka muiden ominaisuuksiensa lisäksi sisältää nopean, asiantuntevan ja ystävällisen asiakastuen.
 • NET- hostingpalvelu Rubiini
  27,90 € / kk / alk.
  .NET- hostingpalvelu Rubiini on yrityskäyttöön kehitetty järeä shared hosting- palvelu, joka sisältää kaiken mitä webhotellilta voit toivoa.
 • ManagedServer- dedikoidut palvelimet
  199 € / kk / alk.220,99 €
  ManagedServer on asiakkaamme käyttöön kokonaan varattu eli dedikoitu Dell R -sarjan& Microsoft Windows 2012 R2- palvelin, jota hallitset omalta työpöydältäsi käsin, apunasi käytettävyyteen ja turvallisuuteen perehtynyt asiantuntijatiimimme.
 • Virtualipalvelimet
  79 € / kk / alk.102,99 €
  Managed HyperV- palvelun ansiosta fyysisen palvelinlaitteiston hankintakustannukset jäävät historiaan. Virtuaalipalvelin on osa foralin järeää virtualisointijärjestelmää, mutta toimii täsmälleen samalla tavalla kuin erillinen fyysinen palvelin.
 • Platinum- sähköpostipalvelu
  4,90 €/ kk / alk.9,90 €
  Asiakkaidemme pitkään odottama sähköpostiratkaisu on täällä! Saat nyt lähes kaikki Exchance- ominaisuudet alle puoleen hintaan! Platinum- sähköpostipalvelu on kustannustehokas ratkaisu yrityksen kommunikaatioon ja tiedonjakoon.
 • Onlinebackup.fi
  4,00 € / kk / alk.6,90 €
  Todella helppokäyttöinen suomenkielinen ohjelma varmistaa tiedostosi ja sähköpostisi ajastetusti. OnlineBackup.fi on verkkopalvelu, joka varmuuskopioi tärkeät tiedostosi turvallisessa palvelinkeskuksessa sijaitsevalle varmistuspalvelimelle.
 • SQL -server palvelut
  19,90 € / kk / alk.26,90€
  Varmista websivustosi skaalautuvuus
  .NET hostingpalvelu Rubiiniin ja Managed- palvelinratkaisuihin yhdistettävissä oleva MS SQL Server 2014- tietokantapalvelu takaa äärimmäisen nopeuden ja korkean skaalautuvuuden tietokantapohjaisille websivustoille.
 • RemoteDescTop server
  160 €/ kk / alk.200 €
  Remote Desktop Hosting mahdollistaa niin kaupallisten kuin itse tuotettujen windows- sovellusten ajamisen etäkäyttöikkunassa internetin yli. Palvelu turvaa liiketoiminnan niin konttorilla kuin etätyöpisteissä, vähentäen samalla palvelimiin, infrastruktuuriin ja lisensointiin liittyviä investointi- ja ylläpitotarpeita.

Hosting